•  06 22 449 882

Over Monique Singelenberg

‘Iedereen kan ziek worden, maar zelden kan iemand helemaal niets meer!’


Problemen bij ziekteverzuim van werknemers los ik op. Vastgelopen trajecten trek ik vlot door mij vast te bijten in dossiers. Het lukt mij vrijwel altijd een oplossing te vinden. Mijn toegevoegde waarde voel ik als ik een aanzienlijke besparing voor de werkgever weet te vinden. Daarmee verdien ik mezelf als het ware terug. Ook voel ik mijn toegevoegde waarde als ik een conflict tussen werkgever en werknemer weet te vermijden bij een vastgelopen dossier.

Geld besparen in verzuimdossiers

Praktisch, oplossingsgericht, aanspreekbaar, een harde werker, dat zijn woorden die ik van klanten hoor en die ik herken. Ik heb oog voor details en zicht op die zaken waar de werkgever geld kan besparen in verzuimdossiers. Mijn kenwaarden zijn niet voor niets rechtvaardigheid, eerlijkheid, vriendelijkheid en heldere communicatie.

Doel is mezelf misbaar te maken

Mijn inzet is in principe tijdelijk, doordat ik naar wegen zoek om mezelf misbaar te maken. Dat kan ontstaan als ik een of meerdere medewerkers binnen een onderneming of organisatie opleid. Als ik er vertrouwen in heb dat zij voldoende kennis hebben, draag ik de verzuimwerkzaamheden over. Ook is het mogelijk dat ik help bij de selectie van verzuimmedewerkers tijdens een sollicitatie.

Eerlijk naar werkgever én werknemer

Iedereen moet naar eigen kunnen iets doen om zijn inkomen te verdienen. Vanuit dat uitgangspunt motiveer ik actie op verzuim. Ik ben daarbij eerlijk, zowel naar de werkgever als naar de werknemer. Ik wil voorkomen dat mensen zich nog slechter gaan voelen en langer dan nodig thuisblijven. Dat kan door mensen op hun gemak te stellen, goed te begeleiden, grenzen te stellen en duidelijkheid te geven. Indien nodig adviseer ik de werkgever streng op te treden, maar mijn ervaring is dat het vaak niet zover komt. Meestal is vriendelijkheid, doorvragen, eerlijkheid en duidelijkheid in het proces geven voldoende.

Positief bijdragen aan ontwikkeling van mensen

Ik lever graag een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van mensen vanuit het besef dat als je vastzit in je baan, je niet meer met plezier werkt en je daarmee eerder vatbaar wordt voor zowel geestelijke als lichamelijke klachten, die in het ergste geval leiden tot ziekteverzuim.

Waar ben je goed in en welk werkterrein past bij jou?

Met loopbaanadvies help ik mensen te ontdekken waar ze goed in zijn en welk werkterrein daarbij past. Samen stellen we een doel en ik ben pas tevreden als dat doel bereikt is. Ik help werkgevers duurzame en brede inzetbaarheid bij medewerkers te stimuleren, ook al betekent dat dat iemand dan op termijn vertrekt. Een tevreden medewerker die een werkgever verlaat, weegt qua kosten niet op tegen een verzuurde medewerker die in dienst blijft.

Goed werkgeverschap levert minder verzuim op

Wil je als werkgever preventief orde op zaken stellen, ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geef regelmatig trainingen aan leidinggevenden en begeleid hen bij verzuimtrajecten, waardoor ze meer kennis van zaken krijgen. Gevolg is dat ze mij steeds minder nodig hebben. Mijn klanten zijn de bedrijven die oog hebben voor hun personeel.

~ Monique Singelenberg
Image

Monique Singelenberg

Actie op verzuim

Bel 06 22 449 882

Lid van

Image
Image

Ziel & Zakelijkheid

Monique Singelenberg
06 22 449 882
Monique@ziel-zakelijkheid.nl
www.ziel-zakelijkheid.nl
www.actieopverzuim.nl

KvK 51622262

© Copyright 2022 Ziel & Zakelijkheid: Actie op verzuim.

Search

Deze website maakt gebruik van cookies.