•  06 22 449 882

Actie op verzuim

Missie op verzuim

Ziel & Zakelijkheid draagt vanuit een actieve houding positief bij aan de ontwikkeling van zowel werkgevers als medewerkers die in ziekteverzuim terecht komen, vanuit de vraag wat zij nodig hebben om weer aan de slag te kunnen gaan. Tegelijkertijd koppelt Ziel en Zakelijkheid deze ontwikkelingspunten voor werknemers en werkgevers overzichtelijk aan kaders en een duidelijk haalbaar doel.

Visie op verzuim

Actie op verzuim begint bij een goed preventief beleid, met aandacht voor wat een persoon aan kan, werkplek, tijden en werkinhoud. Verzuim is voor een deel gedrag. Aandacht voor werknemers, met het stoplichtmodel in kaart brengen waar je medewerkers staan in het werk, is de beste preventie tegen verzuim. Kun je dat als werkgever niet meer, omdat je te veel medewerkers hebt, dan is het tijd voor een rechterhand erbij die dit voor je kan doen.

Iedereen kan ziek worden, maar zelden kan iemand helemaal niets meer. Bij ziekte is het zaak om gezamenlijk het onderscheid te ontdekken en te erkennen wat hierbij niet meer kunnen en wat niet meer willen is.
Image

Monique Singelenberg

Actie op verzuim

Bel 06 22 449 882

Lid van

Image
Image

Ziel & Zakelijkheid

Monique Singelenberg
06 22 449 882
Monique@ziel-zakelijkheid.nl
www.ziel-zakelijkheid.nl
www.actieopverzuim.nl

KvK 51622262

© Copyright 2022 Ziel & Zakelijkheid: Actie op verzuim.

Search

Deze website maakt gebruik van cookies.